Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Long wave UV-B radiation and Asahi SL modify flavonoid content and radical scavenging activity of Zea mays var. saccharata leaves

Tytuł:
Long wave UV-B radiation and Asahi SL modify flavonoid content and radical scavenging activity of Zea mays var. saccharata leaves
Współwytwórcy:
Katedra Ogrodnictwa (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Wójcik-Stopczyńska, Barbara (1956- ) Autor
Grzeszczuk, Monika (1970- ) Autor
Skórska, Elżbieta Autor
Zapalska, Magdalena Autor
Katedra Fizyki i Agrofizyki (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Kukurydza
Liście
Rodniki
Stymulatory wzrostu roślin
Promieniowanie ultrafioletowe
Flawonoidy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma biologicznego

raport z badań

Bibliografia na stronach 91-92.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies