Tytuł pozycji:
Nowoczesna kuchnia domowa : najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej, [...] z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowaniu
- Tytuł:
-
Nowoczesna kuchnia domowa : najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej, [...] z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowaniu
- Autorzy:
-
Piętkowa, Antonina
- Współwytwórcy:
-
Piętka, Jan (18..-19..)
Wyrobek, Emil (1874-1953) Red.
- Data publikacji:
-
1931
- Wydawca:
-
Katowice : Polski Instytut Wydawniczy (Cieszyn : Karol Prochaska)
- Tematy:
-
Zdrowe odżywianie
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
poradniki
przepisy kulinarne