Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sensoryczna ocena oraz determinanty akceptacji koktajlu owocowego z owadami jadalnymi - świerszczem domowym Acheta Domesticus l. wśród wybranej grupy konsumentów

Tytuł:
Sensoryczna ocena oraz determinanty akceptacji koktajlu owocowego z owadami jadalnymi - świerszczem domowym Acheta Domesticus l. wśród wybranej grupy konsumentów
Autorzy:
Bartkowicz, Joanna Autor
Współwytwórcy:
Wyższa Szkoła Zdrowia (Gdańsk)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Gdańsk (woj. pomorskie)
Nowy produkt
Owady jadalne
Świerszcz domowy
Konsumenci (ekonomia)
Koktajle
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia, netografia na stronach 232-233.

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies