- Tytuł:
- Plant extracts containing phenolic compounds and their antioxidant activity = Ekstrakty roślinne zawierające związki fenolowe i ich aktywność antyoksydacyjna
- Współwytwórcy:
-
Najda, Agnieszka Autor
Górski, Sebastian (rolnictwo) Autor
Katedra Warzywnictwa i Zielarstwa (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Balant, Sebastian Autor
Walasek, Magdalena Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Warzywa
Ekstrakty roślinne
Lublin (woj. lubelskie)
Właściwości antyoksydacyjne - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł