Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Plant extracts containing phenolic compounds and their antioxidant activity = Ekstrakty roślinne zawierające związki fenolowe i ich aktywność antyoksydacyjna

Tytuł:
Plant extracts containing phenolic compounds and their antioxidant activity = Ekstrakty roślinne zawierające związki fenolowe i ich aktywność antyoksydacyjna
Współwytwórcy:
Najda, Agnieszka Autor
Górski, Sebastian (rolnictwo) Autor
Katedra Warzywnictwa i Zielarstwa (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Balant, Sebastian Autor
Walasek, Magdalena Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Warzywa
Ekstrakty roślinne
Lublin (woj. lubelskie)
Właściwości antyoksydacyjne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 42-43.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies