Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego przy użyciu metody QuEChERS i technik chromatograficznych GC i HPLC z detektorem spektrometrii mas MS i MS/MS : praca przeglądowa = Research on pesticide residues in food of plant origin using the QuEChERS method and chromatographic techniques GC and HPLC with mass spectrometry detector MS and MS/MS : a review

Tytuł:
Badania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego przy użyciu metody QuEChERS i technik chromatograficznych GC i HPLC z detektorem spektrometrii mas MS i MS/MS : praca przeglądowa = Research on pesticide residues in food of plant origin using the QuEChERS method and chromatographic techniques GC and HPLC with mass spectrometry detector MS and MS/MS : a review
Współwytwórcy:
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Kowalska, Grażyna (biolog) Autor
Kowalski, Radosław (nauki rolnicze) Autor
Katedra Turystyki i Rekreacji (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Warzywa
Owoce
Chromatografia
Ekstrakcja (chemia)
Żywność
Pestycydy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku angielskim.

artykuł przeglądowy

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia na stronach 108-112.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies