Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Impact of the encapsulation process by spray- and freeze-drying on the properties and composition of powders obtained from cold-pressed seed oils with various unsaturated fatty acids

Tytuł:
Impact of the encapsulation process by spray- and freeze-drying on the properties and composition of powders obtained from cold-pressed seed oils with various unsaturated fatty acids
Współwytwórcy:
Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Tańska, Małgorzata (technolog żywności) Autor
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Czaplicki, Sylwester (rolnictwo) Autor
Ogrodowska, Dorota Autor
Brandt, Waldemar Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Technologia żywności
Kwasy tłuszczowe
Oleje roślinne
Kapsułkowanie (technologia)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronach 250-252.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies