Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of cultivation technology on the color of raw potato tubers = Wpływ technologii uprawy na barwę miąższu surowych bulw ziemniaka

Tytuł:
Influence of cultivation technology on the color of raw potato tubers = Wpływ technologii uprawy na barwę miąższu surowych bulw ziemniaka
Współwytwórcy:
Sawicka, Barbara Autor
Zakład Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności (Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa ; Krosno)
Zakład Doświadczalny Oceny Odmian w Uhninie (Centralny Ośrodek Badania Odmian Roślin Uprawnych ; Słupia Wielka)
Pszczółkowski, Piotr (agronomia) Autor
Krochmal-Marczak, Barbara Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Agrotechnika
Bulwa (część rośliny)
Uhnin (woj. lubelskie, pow. parczewski, gm. Dębowa Kłoda)
Barwy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 113-114.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies