Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fuzarioza kłosów oraz występowanie i szkodliwość grzybów zasiedlających ziarno wybranych odmian pszenżyta ozimego (Triticale) uprawianego w systemie ekologicznym = Fusarium ear blight and the occurrence and harmfulness of fungi colonizing the grain of selected varieties of winter triticale (Triticale) grown in the organic system

Tytuł:
Fuzarioza kłosów oraz występowanie i szkodliwość grzybów zasiedlających ziarno wybranych odmian pszenżyta ozimego (Triticale) uprawianego w systemie ekologicznym = Fusarium ear blight and the occurrence and harmfulness of fungi colonizing the grain of selected varieties of winter triticale (Triticale) grown in the organic system
Współwytwórcy:
Lenc, Leszek Autor
Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa-Państwowy Instytut Badawczy
Jończyk, Krzysztof Autor
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich (Bydgoszcz)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Grabów nad Wisłą (woj. mazowieckie, pow. zwoleński, gm. Przyłęk)
Pszenżyto ozime
Fuzarioza kłosów
Grzyby
Taraskowo (woj. podlaskie, pow. łomżyński, gm. Plątnica)
Rolnictwo ekologiczne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia, netografia na stronie 251.

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies