- Tytuł:
- Ile węglowodanów w diecie i jakie? = How much dietary carbohydrates and of what type?
- Współwytwórcy:
-
Kłosiewicz-Latoszek, Longina (1946- ) Autor
Cybulska, Barbara (1939- ) Autor
Zakład Profilaktyki Chorób Żywieniowozależnych (Instytut Żywności i Żywienia ; Warszawa) - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Zdrowe żywienie
Śmiertelność
Otyłość
Wartość odżywcza
Nadwaga
Wpływ na zdrowie
Normy żywienia
Węglowodany - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł