Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Study of selective immunoglobulin A deficiency among Egyptian patients with food allergy

Tytuł:
Study of selective immunoglobulin A deficiency among Egyptian patients with food allergy
Współwytwórcy:
Melek, Nermine Abdel Nour Autor
Attia, Mohamed Youssef Autor
Abd Elateef, Islam Adel Autor
Abo Ali, Fawzia Hassan Autor
Shahin, Rasha Youssef Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Antygeny i przeciwciała
Alergia pokarmowa
Egipt
Choroby autoimmunologiczne
Odporność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma medycznego

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronie 188.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies