Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Foreign influences on English recipes since 1901 : an analysis of the culinary impact of French, Spanish and German on the English language in the 20th and 21st centuries with a specific focus on informal usage

Tytuł:
Foreign influences on English recipes since 1901 : an analysis of the culinary impact of French, Spanish and German on the English language in the 20th and 21st centuries with a specific focus on informal usage
Autorzy:
Landmann, Julia. Autor
Tematy:
Słownictwo
Język potoczny
Język francuski
Język niemiecki
Język hiszpański
Kontakt językowy
Korpus językowy
Język angielski
Przepisy kulinarne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł problemowy

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia, netografia na stronach 148-150.

artykuł z czasopisma filologicznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies