Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mycorrhizal fungi and microalgae modulate antioxidant capacity of basil plants

Tytuł:
Mycorrhizal fungi and microalgae modulate antioxidant capacity of basil plants
Współwytwórcy:
Vasileva, Ivanina Autor
Stančeva, Ira Autor
Gigova, Liliana Autor
Sichanova, Mariana Autor
Mincheva, Janet Autor
Geneva, Maria Autor
Hristozkova, Marieta Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Właściwości antyoksydacyjne
Glony
Mikoryza
Bazylia pospolita
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia na stronach 425-426.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies