Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym

Tytuł:
Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym
Współwytwórcy:
Sobczak, Paweł (rolnictwo) Autor
Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II (Biała Podlaska) Wydawca
Weiner, Marcin Autor
Żukiewicz-Sobczak, Wioletta Autor
Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II (Biała Podlaska) Instytucja sprawcza
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Biała Podlaska : Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II
Tematy:
Suplementy diety
Wpływ na zdrowie
Składniki odżywcze
Żywność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tytuł z ekranu tytułowego.

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 75-90.

opracowanie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies