- Tytuł:
- Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym
- Współwytwórcy:
-
Sobczak, Paweł (rolnictwo) Autor
Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II (Biała Podlaska) Wydawca
Weiner, Marcin Autor
Żukiewicz-Sobczak, Wioletta Autor
Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II (Biała Podlaska) Instytucja sprawcza - Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Biała Podlaska : Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II
- Tematy:
-
Suplementy diety
Wpływ na zdrowie
Składniki odżywcze
Żywność - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Inne