Tytuł pozycji:
Effect of fungal solid-state fermented product enriched with gamma-linolenic acid and β-carotene on blood biochemistry and immunology of broiler chickens
- Tytuł:
-
Effect of fungal solid-state fermented product enriched with gamma-linolenic acid and β-carotene on blood biochemistry and immunology of broiler chickens
- Współwytwórcy:
-
Klempová, Tatiana Autor
Marcinčáková, Dana Autor
Mudronova, Dagmar Autor
Sesztáková, Edina Autor
Hudák, M. Autor
Jaďuttová, Iveta Autor
Maskaľová, Iveta Autor
Karaffová, Viera Autor
Bartkovský, Martin Autor
Marcinčak, Slavomír Autor
Čertík, Milan Autor
- Data publikacji:
-
2020
- Tematy:
-
Beta-karoten
Brojlery
Układ odpornościowy
Lipidy
Kwas γ-linolenowy
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma weterynaryjnego
artykuł z czasopisma naukowego
Bibliografia na stronach 253-254.
raport z badań