Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane aspekty zdrowego odżywiania

Tytuł:
Wybrane aspekty zdrowego odżywiania
Autorzy:
Fiedurek, Jan (1950- ) Autor
Współwytwórcy:
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej Wydawca
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Tematy:
Żywność zdrowa
Wartość odżywcza
Odżywianie
Fizjologia żywienia
Skład chemiczny substancji
Postawa wobec zdrowia
Zdrowe odżywianie
Żywność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku angielskim.

opracowanie

Bibliografia, netografia na stronach 229-246.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies