- Tytuł:
- Przemiany w konsumpcji żywności w Polsce w świetle uwarunkowań społeczno-ekonomicznych
- Współwytwórcy:
-
Białoskurski, Sebastian Autor
Komor, Agnieszka Autor
Pawlak, Joanna (ogrodnictwo) Autor
Czernyszewicz, Eugenia Autor
Wróblewska, Wioletta Autor
Goliszek, Anna (socjolog) Autor
Instytut Naukowo-Wydawniczy "Spatium". Wydawca - Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Radom : nakładem: Instytutu Naukowo-Wydawniczego "Spatium"
- Tematy:
-
Polska
Gospodarstwo domowe
Nawyki konsumenckie
Konsumpcja (ekonomia)
Budżety rodzinne
Żywność - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Inne