Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przemiany w konsumpcji żywności w Polsce w świetle uwarunkowań społeczno-ekonomicznych

Tytuł:
Przemiany w konsumpcji żywności w Polsce w świetle uwarunkowań społeczno-ekonomicznych
Współwytwórcy:
Białoskurski, Sebastian Autor
Komor, Agnieszka Autor
Pawlak, Joanna (ogrodnictwo) Autor
Czernyszewicz, Eugenia Autor
Wróblewska, Wioletta Autor
Goliszek, Anna (socjolog) Autor
Instytut Naukowo-Wydawniczy "Spatium". Wydawca
Data publikacji:
2020
Wydawca:
Radom : nakładem: Instytutu Naukowo-Wydawniczego "Spatium"
Tematy:
Polska
Gospodarstwo domowe
Nawyki konsumenckie
Konsumpcja (ekonomia)
Budżety rodzinne
Żywność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tytuł z ekranu tytułowego.

Bibliografia, netografia na stronach 127-138.

monografia

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies