Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Systemy i standardy zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa owoców i warzyw : teoria i praktyka

Tytuł:
Systemy i standardy zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa owoców i warzyw : teoria i praktyka
Współwytwórcy:
Kopiński, Łukasz Autor
Instytut Naukowo-Wydawniczy "Spatium" Wydawca
Czernyszewicz, Eugenia Autor
Data publikacji:
2020
Wydawca:
Radom : nakładem Instytutu Naukowo-Wydawniczego "Spatium"
Tematy:
Normy
Jakość żywności
Owoce
Warzywa
Bezpieczeństwo żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tytuł z ekranu tytułowego. Na okładce: GMP, GHP, DPH, DPP, GAP, DPR, IPO, HACCP, ISO 22000, Global G.A.P., BRC, IFS, TNC, QS, ECO.

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 115-126.

monografia

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies