Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of production system and potato varieties on the content of selected antioxidant compounds in tubers

Tytuł:
Effect of production system and potato varieties on the content of selected antioxidant compounds in tubers
Współwytwórcy:
Trawczyński, Cezary Autor
Wierzbicka, Anna Autor
Hallmann, Ewelina Autor
Oddział w Jadwisinie (Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Jadwisin (woj. mazowieckie, pow. legionowski, gm. Serock)
Bulwa (część rośliny)
Produkcja rolnicza
Ziemniaki
Przeciwutleniacze
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 85-87.

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies