Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cadmium-induced changes in antioxidant enzymes in suspension culture of soybean cells

Tytuł:
Cadmium-induced changes in antioxidant enzymes in suspension culture of soybean cells
Współwytwórcy:
Deckert, Joanna
Sobkowiak, Robert
Rucińska, Renata
Rymer, Katarzyna
Data publikacji:
2004
Tematy:
Kadm - biochemia
Enzymy - biochemia
Soja - biochemia
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Publikacja udostępniona za zgodą wydawcy. Całość ani żadna z jej części nie może być przetwarzana ani wykorzystywana w celach komercyjnych
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies