Tytuł pozycji:
Bacterial communities in PM2.5 and PM10 in broiler houses at different broiler growth stages in spring
- Tytuł:
-
Bacterial communities in PM2.5 and PM10 in broiler houses at different broiler growth stages in spring
- Współwytwórcy:
-
Yu, X Autor
Zhang, J Autor
Chen, Guangnan Autor
Xu, E Autor
Li, Meng (technolog żywności) Autor
Li, Y Autor
Tang, J Autor
Zhu, Hongyan Autor
Zhang, Xianhao Autor
Zhao, X Autor
Jiang, L Autor
- Data publikacji:
-
2019
- Tematy:
-
Bakterie
Brojlery
Kurnik
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego
Bibliografia na stronach 503-504.
raport z badań
artykuł z czasopisma weterynaryjnego