Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bacterial communities in PM2.5 and PM10 in broiler houses at different broiler growth stages in spring

Tytuł:
Bacterial communities in PM2.5 and PM10 in broiler houses at different broiler growth stages in spring
Współwytwórcy:
Yu, X Autor
Zhang, J Autor
Chen, Guangnan Autor
Xu, E Autor
Li, Meng (technolog żywności) Autor
Li, Y Autor
Tang, J Autor
Zhu, Hongyan Autor
Zhang, Xianhao Autor
Zhao, X Autor
Jiang, L Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Bakterie
Brojlery
Kurnik
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 503-504.

raport z badań

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies