- Tytuł:
- The effect of unsaturated fatty acid concentration on the aroma profile of goats milk
- Współwytwórcy:
-
Majcher, Małgorzata Autor
Katedra Hodowli Zwierząt i Oceny Surowców (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Teichert, Joanna Autor
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt w Jastrzębcu (Polska Akademia Nauk)
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Wójtowski, Jacek (1956- ) Autor
Pikul, Jan (1949- ) Autor
Danków, Romualda Autor
Bagnicka, Emilia Autor
Cais-Sokolińska, Dorota Autor
Katedra Jakości Produktów Mleczarskich (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań) - Data publikacji:
- 2019
- Tematy:
-
Mleko kozie
Zapach
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł