- Tytuł:
- Quality of mountain sheep milk used for the production of traditional cheeses
- Współwytwórcy:
-
Zakład Hodowli Owiec i Kóz (Instytut Zootechniki)
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt w Jastrzębcu (Polska Akademia Nauk)
Kawęcka, Aldona Autor
Pasternak, Marta Autor
Miksza-Cybulska, Anna Autor
Bagnicka, Emilia Autor
Słoniewska, Danuta Autor - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Cakiel podhalański
Karpaty (góry)
Sery
Polska owca górska
Produkt regionalny
Produkcja żywności
Mleko owcze
Jakość żywności
Polska owca górska odmiany barwnej - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł