Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality of mountain sheep milk used for the production of traditional cheeses

Tytuł:
Quality of mountain sheep milk used for the production of traditional cheeses
Współwytwórcy:
Zakład Hodowli Owiec i Kóz (Instytut Zootechniki)
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt w Jastrzębcu (Polska Akademia Nauk)
Kawęcka, Aldona Autor
Pasternak, Marta Autor
Miksza-Cybulska, Anna Autor
Bagnicka, Emilia Autor
Słoniewska, Danuta Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Cakiel podhalański
Karpaty (góry)
Sery
Polska owca górska
Produkt regionalny
Produkcja żywności
Mleko owcze
Jakość żywności
Polska owca górska odmiany barwnej
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia na stronach 312-314.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies