Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Breeding and performance potential of Puławska pigs : a review

Tytuł:
Breeding and performance potential of Puławska pigs : a review
Współwytwórcy:
Babicz, Marek Autor
Zakład Hodowli i Biotechnologii Świń (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Pochodzenia Zwierzęcego (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Skałecki, Piotr Autor
Łukasik, Magdalena (biolog ) Autor
Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Autor
Litwińczuk, Anna Autor
Kropiwiec, Kinga Autor
Hałabis, Marcin Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Potrawy mięsne
Chów zwierząt
Bank genów
Polska
Świnia puławska
Produkt regionalny
Wieprzowina
Jakość żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł przeglądowy

Bibliografia, netografia na stronach 352-354.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies