Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The applications of origanum vulgare and its derivatives in human, ruminant and fish nutrition : a review

Tytuł:
The applications of origanum vulgare and its derivatives in human, ruminant and fish nutrition : a review
Współwytwórcy:
Abd El-Hack, Mohamed E. Autor
Abdel-Latif, Mervat A. Autor
Farag, Mayada R. Autor
Alagawany, Mahmoud Autor
Khafaga, Asmaa F. Autor
Shaheen, Hazem M. (farmakolog) Autor
Noreldin, Ahmed E. Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Żywność wzbogacana
Egipt
Właściwości antyoksydacyjne
Lebiodka pospolita
Człowiek
Przeżuwacze
Ryby
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł przeglądowy

Bibliografia, netografia na stronach 402-407.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies