Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The chemical composition of domestic soybean seeds and the effects of partial substitution of soybean meal by raw soybean seeds in the diet on pigs’ growth performance and pork quality (M. Longissimus Lumborum)

Tytuł:
The chemical composition of domestic soybean seeds and the effects of partial substitution of soybean meal by raw soybean seeds in the diet on pigs’ growth performance and pork quality (M. Longissimus Lumborum)
Współwytwórcy:
Nowak, Piotr (agronomia) Autor
Zaworska-Zakrzewska, Anita Autor
Rutkowski, Andrzej (biolog) Autor
Kaczmarek, Sebastian Autor
Katedra Żywienia Zwierząt (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Kasprowicz-Potocka, Małgorzata Autor
Banaszak, Mirosław Autor
Wiśniewska, Zuzanna Autor
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt (Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich ; Bydgoszcz)
Zmudzińska-Pietrzak, Anna (1983- ) Autor
Hejdysz, Marcin Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Odmiany roślin
Soja warzywna
Kondycja zwierząt
Żywienie zwierząt
Polska
Mięsień najdłuższy lędźwi
Rasy zwierząt
Wieprzowina
Właściwości chemiczne
Świnia domowa
Wzrost i rozwój (biologia)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 532-533.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies