Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of diet with fermented soybean meal on blood metabolites and redox status of chickens

Tytuł:
The effect of diet with fermented soybean meal on blood metabolites and redox status of chickens
Współwytwórcy:
Ognik, Katarzyna Autor
Katedra Biochemii i Toksykologii (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Sembratowicz, Iwona Autor
Krauze, Magdalena (zootechnik) Autor
Chachaj, Robert Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Fermentacja
Kondycja zwierząt
Żywienie zwierząt
Polska
Kura domowa
Brojlery
Morfologia krwi
Lactobacillus
Mąka sojowa
Przeciwutleniacze
Diagnostyka laboratoryjna (medycyna)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 609-611.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies