- Tytuł:
- The effect of diet with fermented soybean meal on blood metabolites and redox status of chickens
- Współwytwórcy:
-
Ognik, Katarzyna Autor
Katedra Biochemii i Toksykologii (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Sembratowicz, Iwona Autor
Krauze, Magdalena (zootechnik) Autor
Chachaj, Robert Autor - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Fermentacja
Kondycja zwierząt
Żywienie zwierząt
Polska
Kura domowa
Brojlery
Morfologia krwi
Lactobacillus
Mąka sojowa
Przeciwutleniacze
Diagnostyka laboratoryjna (medycyna) - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł