Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Microbial phytase improves performance and bone traits in broilers fed diets based on soybean meal and white lupin (Lupinus albus) meal

Tytuł:
Microbial phytase improves performance and bone traits in broilers fed diets based on soybean meal and white lupin (Lupinus albus) meal
Współwytwórcy:
Kołodziejski, Paweł (zootechnik) Autor
Rutkowski, Andrzej (biolog) Autor
Pruszyńska-Oszmałek, Ewa Autor
Kaczmarek, Sebastian Autor
Kubiś, Marta (zootechnik) Autor
Mikuła, Robert (zootechnik) Autor
Sassek, Maciej Autor
Katedra Fizjologii i Biochemii Zwierząt (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Katedra Żywienia Zwierząt (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Wiśniewska, Zuzanna (rolnictwo) Autor
Hejdysz, Marcin Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Kości
Kondycja zwierząt
Żywienie zwierząt
Łubin biały
Polska
Drobnoustroje
Brojlery
Śruta
Nasiona
Soja
Fitaza
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 1392-1394.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies