Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Smaki tradycji : kulinaria subregionu głubczyckiego

Tytuł:
Smaki tradycji : kulinaria subregionu głubczyckiego
Współwytwórcy:
Studio B Barbara Górnicka-Naszkiewicz Wydawca
Górnicka-Naszkiewicz, Barbara Redakcja
Data publikacji:
2021
Wydawca:
Głubczyce : Studio B Barbara Górnicka-Naszkiewicz
Tematy:
Dziedzictwo kulinarne
Gastronomia
Kuchnia polska
Kuchnia kresowa
Świadomość regionalna
Koła gospodyń wiejskich
Przekaz międzypokoleniowy
Głubczyce (woj. opolskie ; okolice)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
przepisy kulinarne

Tytuł z ekranu tytułowego.

opracowanie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies