Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The role of Pseudomonas strains and arbuscular mycorrhiza fungi as organic phosphate–solubilizing in the yield and quality improvement of strawberry (Fragaria × ananassa Duch., cv. Selva) fruit

Tytuł:
The role of Pseudomonas strains and arbuscular mycorrhiza fungi as organic phosphate–solubilizing in the yield and quality improvement of strawberry (Fragaria × ananassa Duch., cv. Selva) fruit
Współwytwórcy:
Ansari, Mohammad Hossein Autor
Mahdavi, Maryam J. Autor
Kaviani, Behzad Autor
Hashemabadi, Davood Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Truskawka
Mikoryza arbuskularna
Pseudomonas
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Bez Utworów Zależnych 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 104-107.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies