Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutritional value of wheat, triticale, barley and oat grains

Tytuł:
Nutritional value of wheat, triticale, barley and oat grains
Współwytwórcy:
Bashutska, Ulyana Autor
Kazimierska, Katarzyna (zootechnik) Autor
Biel, Wioletta Autor
Pracownia Żywienia Zwierząt i Żywności (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Data publikacji:
2020
Tematy:
Zboże
Pasza
Wartość odżywcza
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł przeglądowy

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 27-28.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies