Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physicochemical properties of biscuits enriched with horseradish (Armoracia rusticana L.) products and bioaccessibility of phenolics after simulated human digestion

Tytuł:
Physicochemical properties of biscuits enriched with horseradish (Armoracia rusticana L.) products and bioaccessibility of phenolics after simulated human digestion
Współwytwórcy:
Tomsone, Lolita Autor
Majore, Kristine Autor
Galoburda, Ruta Autor
Kruma, Zanda (1980- ) Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Właściwości antyoksydacyjne
Wytłoki
Chrzan
Soki
Pieczywo
Właściwości fizyczne
Właściwości chemiczne
Fenole
Dostępność biologiczna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Bez Utworów Zależnych 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 427-428.

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies