- Tytuł:
- Wpływ dodatku 0,5% L-argininy do mieszanek dla tuczników na wybrane cechy tuczne i rzeźne
- Współwytwórcy:
-
Łaska, Magdalena Autor
Bieliński, Paweł (zootechnik) Autor
Rekiel, Anna Autor
Więcek, Justyna Autor
Katedra Hodowli Zwierząt (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Batorska, Martyna Autor
Sońta, Marcin (rolnictwo) Autor - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Żywienie zwierząt
Świnia domowa
Pasza
Arginina - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł