Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The perceptions of tourists regarding the development of gastronomy services quality for tourism in Thailand

Tytuł:
The perceptions of tourists regarding the development of gastronomy services quality for tourism in Thailand
Współwytwórcy:
Attabhanyo, Ratana Autor
Somchan, Suriya Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Gastronomia
Turyści zagraniczni
Turystyka
Metody statystyczne
Jakość usług
Nawyki konsumenckie
Tajlandia
Turyści krajowi
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku chińskim, polskim.

Bibliografia na stronach 366-367.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies