Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analysis of selected parameters influencing the technological and sensory quality of pork

Tytuł:
Analysis of selected parameters influencing the technological and sensory quality of pork
Współwytwórcy:
Wydział Agrobioinżynierii i Nauk o Zwierzętach (Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny ; Siedlce)
Kozakiewicz, Ewa Autor
Kołodziejczyk, Dorota (zootechnik) Autor
Socha, Stanisław (1952- ) Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Wieprzowina
Jakość żywności
Odczyn pH
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 77-78.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies