Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przetwarzanie odpadów z produkcji cebuli w żywność funkcjonalną

Tytuł:
Przetwarzanie odpadów z produkcji cebuli w żywność funkcjonalną
Współwytwórcy:
Józefczyk, Radosław Autor
Piechowiak, Tomasz Autor
Balawejder, Maciej Autor
Katedra Chemii i Toksykologii Żywności (Uniwersytet Rzeszowski)
Data publikacji:
2020
Tematy:
Cebula
Odpady przemysłowe
Żywność prozdrowotna
Przeciwutleniacze
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 113-116.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma ekologicznego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies