- Tytuł:
- Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne w produktach wędzonych tradycyjnie, wyprodukowanych z surowców pozyskiwanych od rodzimych ras zwierząt
- Współwytwórcy:
-
Kulawik, Piotr Autor
Migdał, Łukasz Autor
Tkaczewska, Joanna Autor
Zając, Marzena (technolog żywności) Autor
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Walczycka, Maria Autor
Migdał, Władysław (1957- ) Autor
Katedra Genetyki i Metod Doskonalenia Zwierząt (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Węsierska, Ewelina Autor - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Żywność pochodzenia zwierzęcego
Sery
Polska
Ryby
Węglowodory aromatyczne wielopierścieniowe
Wędliny
Wędzarnictwo - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł