Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne w produktach wędzonych tradycyjnie, wyprodukowanych z surowców pozyskiwanych od rodzimych ras zwierząt

Tytuł:
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne w produktach wędzonych tradycyjnie, wyprodukowanych z surowców pozyskiwanych od rodzimych ras zwierząt
Współwytwórcy:
Kulawik, Piotr Autor
Migdał, Łukasz Autor
Tkaczewska, Joanna Autor
Zając, Marzena (technolog żywności) Autor
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Walczycka, Maria Autor
Migdał, Władysław (1957- ) Autor
Katedra Genetyki i Metod Doskonalenia Zwierząt (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Węsierska, Ewelina Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Żywność pochodzenia zwierzęcego
Sery
Polska
Ryby
Węglowodory aromatyczne wielopierścieniowe
Wędliny
Wędzarnictwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

Bibliografia na stronach 474-475.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies