Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zdolność konkurencyjna przemysłu spożywczego krajów UE, USA i Kanady na rynku światowym = Competitive capacity of the EU, the US and Canadian food industry on the world market

Tytuł:
Zdolność konkurencyjna przemysłu spożywczego krajów UE, USA i Kanady na rynku światowym = Competitive capacity of the EU, the US and Canadian food industry on the world market
Autorzy:
Pawlak, Karolina Autor
Współwytwórcy:
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań)
Data publikacji:
2018
Tematy:
Konkurencyjność
Wartość dodana
Produktywność pracy
Stany Zjednoczone (USA)
Kraje Unii Europejskiej
Przemysł rolno-spożywczy
Kanada
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 260-261.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies