Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Economic, social and environmental impacts of the potato and its beneficial microorganism interactions

Tytuł:
Economic, social and environmental impacts of the potato and its beneficial microorganism interactions
Współwytwórcy:
Filipiak, Tadeusz (ekonomia) Autor
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)
Maciejczak, Mariusz Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Ziemniaki
Efektywne mikroorganizmy
Rośliny uprawne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa 3.0 Ogólny
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 147-149.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies