- Tytuł:
- Assessment of a stable cosmetic preparation based on enzymatic interesterified fat, proposed in the prevention of atopic dermatitis
- Współwytwórcy:
-
Zakład Pielęgniarstwa (Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego ; Radom)
(Department of Chemistry. Faculty of Food Sciences. Warsaw University of Life Sciences)
Katedra Chemii (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Wydział Inżynierii Chemicznej i Towaroznawstwa (Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego ; Radom)
Żbikowska, Anna (technolog żywności) Autor
Mendrycka, Mariola Autor
Kowalska, Małgorzata (1959- ) Autor
Katedra Technologii i Oceny Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Kowalska, Dorota (chemik) Autor - Data publikacji:
- 2017
- Tematy:
-
Emulsje
Atopowe zapalenie skóry
Kosmetyki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł