Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rejestry działalności na rynku spożywczym : uwagi porównawcze i de lege ferenda = Food market business registers : comparative and de lege ferenda considerations

Tytuł:
Rejestry działalności na rynku spożywczym : uwagi porównawcze i de lege ferenda = Food market business registers : comparative and de lege ferenda considerations
Współwytwórcy:
Kalinowski, Patryk Autor
Korzycka-Iwanow, Małgorzata Autor
Wydział Prawa i Administracji (Uniwersytet Warszawski)
Data publikacji:
2020
Tematy:
Polska
Prawo żywnościowe
Produkcja żywności
Rejestr publiczny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma prawniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 110-111.

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies