Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Algal oil as source of polyunsaturated fatty acids in laying hens nutrition : effect on egg performance, egg quality indices and fatty acid composition of egg yolk lipids

Tytuł:
Algal oil as source of polyunsaturated fatty acids in laying hens nutrition : effect on egg performance, egg quality indices and fatty acid composition of egg yolk lipids
Współwytwórcy:
Bederska-Łojewska, Dorota Autor
Orczewska-Dudek, Sylwia Autor
Muszyński, Siemowit Autor
Józefiak, Damian Autor
Katedra Biofizyki (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Świątkiewicz, Sylwester Autor
Calik, Jolanta Autor
Arczewska-Włosek, Anna Autor
Szczurek, Witold Autor
Instytut Zootechniki
Katedra Fizjologii Zwierząt (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Tomaszewska, Ewa (weterynarz) Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Olej z alg
Kura domowa
Żywienie zwierząt
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 971-973.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies