Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fałszowanie żywności : przyczynek do badań nad bezpieczeństwem żywności i żywienia w Polsce

Tytuł:
Fałszowanie żywności : przyczynek do badań nad bezpieczeństwem żywności i żywienia w Polsce
Współwytwórcy:
Sygit, Bogusław (1948- ) Autor
Wąsik, Natalia Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Zdrowie publiczne
Polska
Bezpieczeństwo żywności
Nieuczciwa konkurencja
Żywność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma prawniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies