Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante. Pt. 1

Tytuł:
Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante. Pt. 1
Autorzy:
Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor
Współwytwórcy:
Bareste, Eugène (1814-1861) Przedmowa
Data publikacji:
1851
Wydawca:
Paris : A. Pigoreau
Tematy:
Kultura stołu
Kucharstwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
francuski
Prawa:
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Obiekt małego formatu, w bardzo twardej okładce, wzdłużnie wygiętej w łuk.

szkice literackie

Obiekt krzywo oprawiony i krzywo przycięty do oprawy.

Skany zgodne z oryginałem.

Obiekt współoprawny, oprawa wtórna.

Na książce pseudonim autora, nazwa: Jean Anthelme Brillat-Savarin.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies