Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Methyl jasmonate, yeast extract and sucrose stimulate phenolic acids accumulation in Eryngium planum L. shoot cultures

Tytuł:
Methyl jasmonate, yeast extract and sucrose stimulate phenolic acids accumulation in Eryngium planum L. shoot cultures
Współwytwórcy:
Krawczyk, Aldona (botanika) Autor
Thiem, Barbara. Autor
Kikowska, Małgorzata Autor
Kędziora, Izabela Autor
Katedra i Zakład Botaniki Farmaceutycznej i Biotechnologii Roślin (Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego ; Poznań)
Data publikacji:
2015
Tematy:
Drożdże
Kwasy fenolowe
Kwas rozmarynowy
Mikołajek płaskolistny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma biologicznego

artykuł z czasopisma chemicznego

Bibliografia, netografia na stronie 200.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies