Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Processed food trade of European Union countries : the gravity approach

Tytuł:
Processed food trade of European Union countries : the gravity approach
Współwytwórcy:
Katedra Makroekonomii i Gospodarki Żywnościowej (Uniwersytet Ekonomiczny ; Poznań)
Kryszak, Łukasz Autor
Sapa, Agnieszka Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Eksport
Handel międzynarodowy
Metody statystyczne
Kraje Unii Europejskiej
Konsumenci (ekonomia)
Model grawitacyjny handlu
Żywność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa 3.0 Ogólny
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł problemowy

Bibliografia, netografia na stronach 105-107.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies