- Tytuł:
- Biochemical characterization of fennel (Ferula communis L.) different parts through their essential oils, fatty acids and phenolics
- Współwytwórcy:
-
Lamine, Myriam Autor
Hammami, Majdi Autor
Mliki, Ahmed Autor
Selmi, Sawsen Autor
Wannes, Wissem Aidi Autor
Hamrouni Sellami, Ibtissem Autor
Bettaieb Rebey, Iness Autor
Rahali, Fatma Zohra Autor - Data publikacji:
- 2021
- Tematy:
-
Kwasy tłuszczowe
Olejki eteryczne
Właściwości chemiczne
Polifenole roślinne
Fenkuł pospolity - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Na Tych Samych Warunkach 4.0
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł