Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biochemical characterization of fennel (Ferula communis L.) different parts through their essential oils, fatty acids and phenolics

Tytuł:
Biochemical characterization of fennel (Ferula communis L.) different parts through their essential oils, fatty acids and phenolics
Współwytwórcy:
Lamine, Myriam Autor
Hammami, Majdi Autor
Mliki, Ahmed Autor
Selmi, Sawsen Autor
Wannes, Wissem Aidi Autor
Hamrouni Sellami, Ibtissem Autor
Bettaieb Rebey, Iness Autor
Rahali, Fatma Zohra Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Kwasy tłuszczowe
Olejki eteryczne
Właściwości chemiczne
Polifenole roślinne
Fenkuł pospolity
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Na Tych Samych Warunkach 4.0
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia na stronach 12-14.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies