- Tytuł:
- Obszary zmian w zakresie kierowania pracownikami małych i średnich przedsiębiorstw w czasie pandemii na przykładzie branży spożywczej = Areas of changes in the managing the employees of small and medium enterprises during a pandemic based on the example of the food industry
- Współwytwórcy:
-
Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania (Białystok)
Paszkowski, Jerzy Autor
Grzybowska, Wioletta Autor
Wydział Inżynierii Zarządzania (Politechnika Białostocka) - Data publikacji:
- 2021
- Tematy:
-
Menedżerowie
Województwo podlaskie (1999- )
Kapitał ludzki
Zarządzanie zmianą
Zarządzanie kryzysowe
Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP)
Przedsiębiorstwo produkcyjne
Przemysł rolno-spożywczy
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM) - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Uznanie Autorstwa 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł