Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Obszary zmian w zakresie kierowania pracownikami małych i średnich przedsiębiorstw w czasie pandemii na przykładzie branży spożywczej = Areas of changes in the managing the employees of small and medium enterprises during a pandemic based on the example of the food industry

Tytuł:
Obszary zmian w zakresie kierowania pracownikami małych i średnich przedsiębiorstw w czasie pandemii na przykładzie branży spożywczej = Areas of changes in the managing the employees of small and medium enterprises during a pandemic based on the example of the food industry
Współwytwórcy:
Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania (Białystok)
Paszkowski, Jerzy Autor
Grzybowska, Wioletta Autor
Wydział Inżynierii Zarządzania (Politechnika Białostocka)
Data publikacji:
2021
Tematy:
Menedżerowie
Województwo podlaskie (1999- )
Kapitał ludzki
Zarządzanie zmianą
Zarządzanie kryzysowe
Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP)
Przedsiębiorstwo produkcyjne
Przemysł rolno-spożywczy
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Uznanie Autorstwa 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

dane statystyczne

artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia, netografia na stronie 15.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies