Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wybranych wyróżników autentyczności soków i napojów typu multiwitamina

Tytuł:
Ocena wybranych wyróżników autentyczności soków i napojów typu multiwitamina
Współwytwórcy:
Stocka, Joanna Autor
Gujska, Elżbieta Autor
Czarnowska-Kujawska, Marta Autor
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)
Michalak, Joanna (technolog żywności) Autor
Urbaniak, Monika (towaroznawstwo) Autor
Data publikacji:
2015
Tematy:
Kwas foliowy
Napoje
Jakość żywności
Soki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma technicznego

artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia, wykaz norm i aktów prawnych na stronach 147-148.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies