Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimization of ultrasound assisted extraction of functional ingredients from Stevia rebaudiana Bertoni leaves

Tytuł:
Optimization of ultrasound assisted extraction of functional ingredients from Stevia rebaudiana Bertoni leaves
Współwytwórcy:
Dobričević, Nadica Autor
Voća, Sandra Autor
Dujmić, Filip Autor
Šic Žlabur, Jana Autor
Brnčić, Suzana Rimac Autor
Brnčić, Mladen Autor
Data publikacji:
2015
Tematy:
Ekstrakcja (chemia)
Stevia rebaudiana
Sonikacja
Glikozydy stewiolowe
Fenole
Chromatografia cieczowa
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia na stronach 236-237.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies