Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Reologiczna charakterystyka układów trójskładnikowych : resztkowa mąka owsiana - sacharoza - woda

Tytuł:
Reologiczna charakterystyka układów trójskładnikowych : resztkowa mąka owsiana - sacharoza - woda
Współwytwórcy:
Berski, Wiktor Autor
Katedra Technologii Węglowodanów (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Gambuś, Halina (1952- ) Autor
Data publikacji:
2014
Tematy:
Mąka owsiana
Cukier
Woda
Właściwości fizyczne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

Bibliografia na stronach 13-14.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies